tiistai 31. toukokuuta 2011

Huomenta

Nyt sitten viimeinenkin lapsi koulumatkalla. Koulutaksille kävi pieni kömmähdys ja meinasi kyyditettävä unohtua :) Tuli kuitenkin - onneksi. Ei tullut lapselle ylimääräistä vapaapäivää ja äidin hiljainen päivähetki olisi mennyt. Lasta ei kyllä varmaan olisi haitannut ylimääräinen vapaapäivä.

No se tarkoitti sitä etten uskaltanut sitä hammaslääkäriä alkaa tilaamaan ja nyt sitten ajat on menneet jo tältä päivältä. Sitten meneekin hammaslääkäriin pääsy mahdollisuus ensi viikkoon. Onneksi tuota hammasta ei koske mistä paikka lähti. Olkapäänleikkaus on reilun kahden viikon päästä ja sitä ennen on hammas saatava kuntoon. Kuten nuhat pois sekä iho kuntoon. Käyköhän niin että leikkaus siirtyy.

Mitenhän sitä selviää lasten kanssa leikkauksen jälkeen? Toinen käsi kokonaan poissa pelistä muutaman viikon. Syödään varmaan kertakäyttöastioista ja katsellaan villakoiria ;) Toinen vaihtoehto on että menetän hermoni kun odotan että murkku tekisi hommat. Hänen tämän kesän kesätyöpaikka ois kotona ns kodinhoitajana.

Mutta nyt aamukahvia sisuksiin kun siitä voi rauhassa kerta nauttia :) Ihanaa päivää kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti