keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

On se vesi vielä kylmää :)

Käytiin nuorimmaisen kanssa testaamassa uimarannassa veden lämpötilaa. Miusta se on tosi kylmää, mutta lapsosesta ei :) Tyhmä äiti kun ei vielä päästänyt uimaan vaan vasta lauantaina kun koulu on ohi. Minä en tahdo enää yhtään räkänokkaa kouluaikana.

Huomenna ois ylimääräinen vapaapäivä, mutta sitten en tiedäkään koska pääsen huilaamaan. Murkku lähtee reissuun maanantaina ja nuorimmainen ei yksin lähde edes mummolaan. Varaemo pitää olla mukana. Saas nähdä mitä kivaa huomiseksi keksisi vai ottaisko ja nauttis vaan hiljaisuudesta. Ehkä joku hyvä leffa.

Jännä että lomia/vapaita pitää aina ns anoa. Mitään et voi etukäteen sopia tai suunnitella. Toisesta vanhemmasta kun ei ole huolehtimaan lapsista yksin - valvotut tapaamiset toistaiseksi. Eli mummolassa tapaavat valvotusti. Niin monta peruutusta omiin menoihin tullut, joten enää en suunnittele. Kaikki tapahtuu vaan lennosta jos onnistuu.

Mutta nyt täytyy alkaa pikkuhiljaa suihkuja pyörittämään ja iltapalaa laittamaan.  Huomenna aamulla lapset ukin kyytiin ja mummolaan päiväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti